Izborna skupština 18.02.2017 u 18.00 h

18.02.2017. Dvd Oštrice održalo je izbornu-izvještajnu sjednicu Skupštine, na kojoj su prisutstvovali članovi i članice dvd-a Oštrice te njihovi gosti iz VZG Novog Marofa, dvd-a Krizovljan Cestica, dvd-a Novi Marof. Pored predstavnika vatrogasnih društava sjednici su nazočili čelnici grada Novog Marofa – Siniša Jenkač i Ivica Šantek.
Podnesena su izvješća o radu za 2016. god te je donesen prijedlog izmjena i dopuna plana rada i financijskog plana za 2017., a podjeljene su i diplome Voditelja vatrogasne mladeži- Ivici Hajduk, Tomislavu Sabolić, Davidu Stepan i Martini Trakoštanec, te diploma dočasnika prve klase Tomislavu Sabolić.
Birano je novo rukovodstvo u mandatnom razdoblju 2017.-2021.god.
Uz izbor novog upravnog odbora, nadzornog odbora, delegata u VZG kao i osoba za zastupanje društva, za predsjednika je izabran DAVOR PETRIĆ, dopredsjednika BOŽIDAR ŠAFRAN, zapovjednika DAVID STEPAN, dozapovjednika TOMISLAV SABOLIĆ, tajnika MARTINA TRAKOŠTANEC, spremištara IVICA HAJDUK.
Na kraju sjednice predstavnici vatrog.društva čestitali su i zahvalili dvd- u na uspješnom radu u 2016. te zaželjeli još bolje rezultate u 2017.